صفحه اول
تماس با ما
RSS
دوشنبه ٣٠ مرداد ١٣٩٦ -
»
آخرین اخبار
دسترسی سریع

اخبار > برگزاری کارگاه آموزشی تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در شاهرود
 


برگزاری کارگاه آموزشی تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در شاهرود

  برگزاری کارگاه آموزشی تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در شاهرود

  کارگاه آموزشی تب کریمه کنگو در روزهای 27 و28 تیرماه سال جاری و با حضور کلیه پرستاران و بهیاران مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی در محل سالن اجتماعات معاونت بهداشتی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتدکتر مریم مصاحبی مسئول واحد امور دارویی،در ابتدا با بیان اینکه گزارشاتی از دانشگاه های علوم پزشکی کشور مبنی بر موارد مشکوک این بیماری بدست آمده وبا عنایت به اینکه پرسنل پرستار و بهیار این معاونت، مواجهه زیادی با بیماران و مراجعه کنندگان دارند،این کارگاه را با هدف افزایش سطح آگاهی علمی ، عملکردی و پیشگیری گروه هدف برگزار کردیم.

در ادامه غلامرضا نجوی کارشناس واحد پیشگیری و بیماریهای غیر واگیر معاونت بهداشتی،به تعریفی از بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو پرداخت و توضیحات کاملی از روند پیدایش این بیماری، برای اولین بار در جهان ارائه نمود.

وی با بیان اینکه در شهرستان شاهرود تا کنون هیچ موردی از بیماری مشاهده نشده است،افزود: معاونت بهداشتی با همکاران واحد بهداشت محیط و اداره دامپزشکی شهرستان شاهرود طی بازرسیهای مشترک از قصابی ها و کشتارگاه و برگزاری کلاسهای آموزشی، اقدامات بسیار مناسبی در این زمینه صورت گرفته است.

وی در ادامه از همه همکاران خواستند 1- از خرید و مصرف گوشتهای بازرسی نشده و بدون مهر دامپزشکی خود داری کنند.2-  از کشتار دام در منازل،معابر عمومی، مراسم عروسی و عزا،ورود زائران عتبات و...... خودداری کنند.  3- برای اطمینان از سلامت گوشت قبل از خرد کردن، آن را به مدت 8 تا 24 ساعت (جگر 24 تا 48) در یخچال نگهداری و سپس با دستکش اقدام به خرد کردن، بسته بندی و فریز کنند. کارشناس بیماریهای معاونت بهداشتی در پایان بیان کرد در صورت تشخیص زود هنگام، این بیماری قابل درمان است.

 

 

نسخه چاپي  ارسال به دوست

        شنبه ٣١ تير ١٣٩٦ - ٠٩:١٢ / شماره خبر: ١٦٣٦٤٥ / تعداد نمايش: 117  


لیست اخبار >>