چهارشنبه ٠٥ ارديبهشت ١٣٩٧ -
»
آخرین اخبار
دسترسی سریع

اخبار > معدوم سازی بیش از 24 تن انواع مواد غذایی فاسد از ابتدای آغاز برنامه سلامت نوروزی تاکنون
 


معدوم سازی بیش از 24 تن انواع مواد غذایی فاسد از ابتدای آغاز برنامه سلامت نوروزی تاکنون

به دنبال تماس های مردمی با سامانه بهداشت 190

  معدوم سازی بیش از 24 تن انواع مواد غذایی فاسد از ابتدای آغاز برنامه سلامت نوروزی تاکنون

 رئیس سامانه بهداشت ١٩٠ از تشدید نظارت بر اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی خصوصا اماکن بین راهی و مراکز اقامتی و هتل ها از ابتدای برنامه سلامت نوروزی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت، مهندس محراب آقازاده رئیس سامانه بهداشت190 افزود : سامانه بهداشت 190 نیز هم راستا با برنامه سلامت نوروزی، نسبت به اخذ اخبار و شکایات مردمی اهتمام ورزیده و ضمن پاسخگویی، مشاوره و راهنمایی تماس گیرندگان، نسبت به ثبت 6641 خبرو شکایت اقدام نموده است که تاکنون به بیش از 90 درصد این اخبارو شکایات رسیدگی شده است.
وی گفت : بیشترین شکایت ها از حوزه تحت پوشش دانشگاههای علوم پزشکی مشهد(11 درصد) - شهید بهشتی (9 درصد) - شیراز (9 درصد) - ایران (8 درصد) - و اصفهان (7 درصد) بوده و از شهر های تهران- مشهد- اصفهان-  شیراز و قم بیشترین تماس و شکایت ثبت شده است.
آقازاده افزود: شکایت از اماکن مسکونی دارای فعالیت غیر مجاز و غیر بهداشتی با 12 درصد، اغذیه فروشی و ساندویچ و پیتزا 10 درصد، سلف سرویس و رستوران 9 درصد، بقالی و سوپرمارکت 8 درصد و نانوایی ها با 10 درصد، در صدر اخبار این سامانه قرار گرفتند.
وی گفت :شکایت از اماکن بین راهی نیز 2 درصد از اخبارو شکایات را به خود اختصاص داد.
آقازاده اظهار داشت : اقدامات قانونی معمول در زمینه این شکایت ها منجر به رفع نقص 17 درصد از اماکن و مراکز، مکاتبه و معرفی متخلفین به مراجع قضایی به میزان 15 درصد، معدوم سازی مواد غذایی به میزان 4 درصد و تحویل اخطارکتبی برای رفع نواقص غیر بحرانی به میزان 14 درصد بود.
رئیس سامانه بهداشت 190 افزود: اخبارو شکایات مربوط به مواد غذایی فاسد، تاریخ مصرف گذشته و غیر قابل مصرف، منجر به کشف، جمع آوری و معدوم سازی بیش از 24094  کیلوگرم کالاهای آسیب رسان به مصرف کننده گردید که بیشترین این مواد غذایی شامل انواع شیرینیجات، سوسیس و کالباس، انواع ترشیجات، انواع نوشیدنی ها، انواع تنقلات، انواع فراورده های گوشتی و پروتئینی، انواع لبنیات و غیره گردیده است. 
آقازاده در پایان گفت : سامانه بهداشت 190 به طور شبانه روزی و در تمام ایام هفته و با توجه به سفرهای نوروزی، آماده دریافت شکایت های مردمی در زمینه موضوعات مختلف بهداشت محیط و بهداشت حرفه ای از جمله تخلفات مورد مشاهده در اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی مانند رستورانهای شهری و بین راهی، هتل ها، مسافرخانه ها و غیره می باشد و هموطنان عزیز می توانند از اقصی نقاط کشور با شماره تلفن  190  با این سامانه تماس گرفته و شکایات بهداشتی خود را مطرح نمایند تا در اسرع وقت به آنها رسیدگی شود.

 

 

نسخه چاپي  ارسال به دوست

        جمعه ١٠ فروردين ١٣٩٧ - ١٠:٥١ / شماره خبر: ١٧٤٩٤٦ / تعداد نمايش: 172  


لیست اخبار >>