دوشنبه ٢٨ مرداد ١٣٩٨ -
»
آخرین اخبار
دسترسی سریع

اخبار > تکنیک های آموزشی کارشناسان تغذیه با زبان های محلی در این استان الگوی کشوری است
 


تکنیک های آموزشی کارشناسان تغذیه با زبان های محلی در این استان الگوی کشوری است

مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در سیستان و بلوچستان تاکید کرد

  تکنیک های آموزشی کارشناسان تغذیه با زبان های محلی در این استان الگوی کشوری است

 مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در سفر به زاهدان و در بازدید از مراکز خدمات جامع سلامت ، آموزشهای کارشناسی به زبان های بومی و محلی را از بهترین تکنیک های ارتقای سواد تغذیه ای در کشور عنوان کرد و افزود: تکنیک های آموزشی کارشناسان تغذیه با زبان های محلی در استان سیستان و بلوچستان الگوی کشوری است .

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت ،دکتر زهرا عبدالهی مدیر دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت در حاشیه بازدید از مراکز خدمات جامع سلامت زاهدان با اشاره به اینکه مصرف شکر و غذاهای پرچرب بعنوان دو الگوی غذایی نامناسب در ایران شایعتر است خاطر نشان کرد:  برخی از الگوهای نامناسب  غذایی مردم، مهم‌ترین عامل خطر ابتلا به بیماری‌هایی نظیر دیابت، بیماری‌های قلبی - عروقی، سرطان‌ها، فشارخون، قندخون و چاقی و اضافه وزن است.

وی ادامه داد: تا ۳۰ درصد انرژی مورد نیاز روزانه بدن باید از چربی‌ها تامین شود و دریافت بیش از این مقدار چربی، منجر به اضافه وزن، چاقی و حرکت کردن به سمت بیماری‌ها و ریسک فاکتورهای بیماری‌زا خواهد شد.

مدیر دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت تصریح کرد: یر اساس برنامه های بهبود تغذیه 8 استان کشور که دارای نا امنی غذایی هستند  و استان سیستان و بلوچستان نیز یکی ازاین  استانهاست در اولویت برنامه ریزی  بهبود عملیاتی تغذیه هستند.

وی افزود؛ برخی از بیماری‌های غیر واگیر که در این استانها رایج است به دلیل رژیم غذایی نامناسب است و بر اساس سند بهبود تغذیه ایران تمامی مراجعین به مراکز خدمات جامع سلامت باید خدمات مشاوره را از کارشناسان تغذیه مستقر در مراکز دریافت نمایند.

در حال حاضر بیماری‌های غیرواگیر مهم‌ترین عامل مرگ و میر در کشور است و  الگوی نا مناسب غذایی مردم، مهم‌ترین عامل خطر ابتلا به بیماری‌هایی نظیر دیابت، بیماری‌های قلبی - عروقی، سرطان‌ها، فشارخون، قندخون و چاقی و اضافه وزن است.

وی افزود: امروزه با مصرف تنقلات، فست فودها و تغییر سبک زندگی مردم، میزان بیشتری از چربی، نمک و قند وارد بدن انسان می‌شود.

گفتنی است: مدیر دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت از مراکز خدمات جامع سلامت امام رضا(ع)، حضرت والیعصر(عج)، ومرکز حضرت ابوالفضل (ع) بازدید و از خدمات فعال کارشناسان تغذیه در سطح مراکز خدمات جامع سلامت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان تقدیر کرد.


 

 

نسخه چاپي  ارسال به دوست

        سه شنبه ٢٥ تير ١٣٩٨ - ٠٩:٠٩ / شماره خبر: ١٩٣٠٠٨ / تعداد نمايش: 102  


لیست اخبار >>